Da har vi gleden av å invitere til ny kurssesong.
Prisen på kurset er kr. 600,-. Du kan betale med Vipps eller kort.
Noe du lurer på eller ikke får til? Ta kontakt med Ove på mobil 95291606 eller epost kajakk@brandbuif.no
PS:  Brandbu idretsforening kajakk følger koronavettreglene til Norges Padleforbund og gjennomfører alle vårens kurs i henhold til disse. Se; http://padling.no/koronainfo/
  • INFORMASJON Deltakeren motiveres til å fortsette med padling. Helt enkel manøvrering av kajakken er i fokus.Egner seg for nye padlere som ønsker å introduseres til kajakk. Kurset gir våttkort, noe som kreves de fleste plasser i dag, for å kunne leie kajakk. Dette kurset passer også for personer som ikke ønsker å gå på kurs sammen med mange andre personer, men ønsker for eksempel å gjennomføre kun med ektefelle en kamerat e.l. De kontakter da meg direkte, og vi avtaler tid og sted.Ingen spesielle forkunnskaper kreves.17:00 - 21:30Kurset holdes som ettermiddags kurs Viktig med mat og godt drikke til kursdagen. Kajakkgruppa holder følgende utstyr til kurset:
  1. Havkajakk
  2. Åre
  3. Vest
  4. Trekk
Husk også badetøy og skift.Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling.
  • Løfte, bære og sjøsette kajakk.
  • Padle forover med rett kurs.
  • Stoppe.
  • Svinge kajakken begge veier.
  • Bakoverpadling.
  • Gå rundt og komme seg tilfredsstillende ut av kajakken i vannet.
  • Ilandstigning
  • Sittestilling og god padleteknikk
  • Innføring til hvordan en kan øke sikkerheten ved padling.
  • Kjennskap til lokale padleforhold.