Det er dessverre en negativ utvikling i smittesituasjonen i landet og i våre nærområder. Det kom nye retningslinjer fra regjeringen i går om å begrense nærkontakter og kommunelegen i Gran har gått ut med oppfordring om å redusere aktivitetsnivået.

Det føles derfor ikke riktig å starte opp igjen med helsebadingen slik det var tenkt, og vi har derfor besluttet å vente med helsebading ut året. Kjedelig, men det føles bedre å ta del i dugnaden for å bekjempe smitten nå enn å ta unødvendig risiko.

Det blir dermed ikke mer helsebading dette året, men vi håper at innsatsen vi gjør nå gjør at vi kan håpe på oppstart på nyåret. I mens ønsker vi dere en fin høst, hold dere friske og ta vare på hverandre!

Helsebadingen er et tilbud til medlemmer i Brandbu Idretsforening. Ønsker du å være medlem kan du melde deg inn her