Brandbu idretsforening kajakk – padlecamp 2021

Vi realiserer nå en gammel drøm om å arrangere en egen padlecamp. Vi ønsker å vise hva klubben og Randsfjorden har å by på og samtidig få til en sosial opplevelse med kajakken i fokus. Weekenden er åpen for alle, både medlemmer og ikke medlemmer.

Vi vil under hele arrangementet forholde oss til lokale og nasjonale smitteverntiltak på arrangement tidspunktet.

Vikingeleier Raukur nord for Røykevika blir vår base denne weekenden. Vi ønsker velkommen fra fredag 20. august til søndag 22. hvor vi bryter opp og ønsker hverandre vel hjem etter et par fine dager.

Program for helga blir delt opp i temaer og gruppeaktiviteter og blir som følger;

• Fredag 20. Velkommen til leiren. Leiren er klar klokken 16:00
    • Vi finner oss overnattingsplass enten inne i vikinghuset, i telt eller hengekøye
    • Sosialt rundt «grua», bli kjent
  • Lørdag 21. TEMA – MESTRING, oppstart kl. 10.00
    • Eskimorulle
    • Egenredning, cowboy og årepose
  • LUNCHPAUSE
    • Padleteknikker, styring, kanting og støtte
    • Mulig å få utsjekk for de som ønsker å gå aktivitetslederkurs senere
  • Kveldskos rundt «grua» eller bålet, erfaringsdeling og sosialt
  • Søndag 22. TEMA – TURGLEDE, oppstart kl. 10.00
    • Forberedelser til tur og pakking
    • Aleine eller sammen med flere, hva må jeg tenke på
    • Førstehjelp til person og kajakk
  • LUNCHPAUSE
    • Vi padler tur
  • AVSLUTNING OG VEL HJEM, ca. kl. 16.00

Alle deltagere har med egen mat og eget drikke, samt utstyr til overnatting. Sovepose – liggeunderlag – hengekøye, telt etc.

PRISER:

• DAGSPASS KR. 300
  • HEL WEEKEND KR. 400
  • LEIE AV KAJAKK KR. 100 UANSETT EN DAG ELLER HEL WEEKEND

Vi har 13. stk. kajakker og 2 barnekajakker til utlån og det vil være mulig å reservere ved bestilling av plass. Her blir det førstemann til mølla. Betaling vil være via vipps.

Vi har nå åpnet for påmelding til camp 2021

Påmelding padlecamp 2021

Velkommen til en uforglemmelig helg med Brandbu if kajakk.

Noen bilder fra en spennende leir :-)