Den første padlecampen i kajakkgruppas historie ble en suksess med strålende vær, flott camp og masse fin trening og erfaringsutveksling.

Med totalt 10 deltagere må vi si oss fornøy i disse tider vi fortsatt har. Det ble mye fin øving og trening, på både rulle, egenredning og ikke minst kameratredning. Kajakkens viktigste elementer ble terpet og jobbet med, og med vår erfarne, dyktige instruktør Johnny Hundershagen sitt besøk søndag, ble det et fint høydepunkt. Vi hadde også langtur til Sandøya ved Eidsand på lørdag.

Som base for campen fikk vi leie Raukur vikingeleir. Det var et glimrende sted å campe, både for sosialt, overnatting og ikke minst utgangspunkt for all aktivitet denne helga. 

Stor takk Til Per Arne Hubred, Ingvild Hubred og Jacob Arvesen som hjalp til med innkjøp, transport av utstyr og arbeid med leiren både før og etter campen, helt topp.

Vi var alle enig om å forsøke å få dette til som en årlig padlecamp og fin samling for både medlemmer og de som måtte ønske seg noe slikt også i åra fremover. 

Her er noen videoklipp og bilder fra campen.