Videoene vises best når telefonene holdes i lanskapsmodus.

Savner du treningskompisene dine? Nå åpner idretten for fullt, med trening, konkurranser, cuper og turneringer. Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten.

Lyst til å kjenne på ekte idrettsglede? Da har vi en gladmelding. Nå åpner nemlig idretten for fullt, med trening, konkurranser, cuper og turneringer. Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten.

Lurer du på om idretten har åpnet igjen? Barn, unge og voksne kan endelig trene og konkurrere som normalt i alle idretter. Møt opp på trening! Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten.

Hurra, idretten har gjenåpnet! Nå kan både barn, unge og voksne endelig trene og konkurrere som normalt i alle idretter. Møt opp på trening og ta del i det unike idrettsfellesskapet. Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten.

Har du sluttet med idrett? Du er savnet og nå håper vi å se deg igjen på treningsfeltet. Idretten har gjenåpnet og både barn, unge og voksne kan nå endelig trene og konkurrere som normalt i alle idretter. Velkommen tilbake til idretten.

Uten frivillige, ingen idrett! Lurer du på om idretten trenger deg? Svaret er selvfølgelig ja. Vi håper å se deg tilbake som trener, dommer, kioskvakt, parkeringsvakt, speaker, banemannskap eller i andre viktige oppgaver i idretten. Velkommen tilbake til idretten.

Brandbu Idretsforening har mange allsidige tilbud og mange medlemmer. Nå håper vi også du som frivillig medhejlper og tilrettelegger blir med oss og opprettholder de gode tilbudene for alle aldersklasser, fra de minste til de eldste.