Da kan vi endelig tilby basseng trening igjen. Vi legger vekt på redningsteknikker, både kamerat og egenredning, blir fortrolig med hode under vann og ikke minst forsøk på rulle. For nye er adressen til skolen; , kart adressen her; https://goo.gl/maps/aCvuZJbx3ioRbmvk6  Det er mange som har ytrett ønske om å være med i vinter, så nå starter vi opp med forhåndspåmelding. 

Du registrere deg i padleboken, der finner du arrangement boksen, trykker på den og finner treningen du ønsker å værte med på. Det vil være begrenset med plasser hver gang på grunn av begrenset plass i bassenget.

Padleboken er en webapplikasjon som er plattforuavhengig og virker i nettleserne på alle mibiler og datamaskiner. Registrer deg og meld deg på før du drar hjemmefra. Du registrere deg i padleboken her; Padleboken velg hvilken klubb du vil knytte deg til; 

Padleboken er gratis å bruke og vil gi deg mye informasjon i løpet av året hvis du bruker den flittig. Når du har registrert deg og meldt deg på arrangement, kan du enkelt betale kr. 40,- i egenandel for treningen. Pengene går til bassengleien som er på kr 180,- pr. time.

Vi gleder oss til oppstarten og ser frem imot å se deg i bassenget :-)