Tirsdag 15. februar starter vi opp med testtimer for å få plassert barna i riktig gruppe Det er bare å melde seg på venteliste for svømmeskolen her; tryggivann.no - Ventelisteinfo Testingen for kursplassering vil foregå fra kl 17:00 - 19:00 og dere vil få beskjed om når dere skal møte. 

Alle som skal være med på kurs i Brandbu If må være medlem i foreningen. Hvis barnet ikke er medlem, kan dette meldes inn via denne innmeldingssiden; Innmeldingsside (nif.no) Medlemskapet koster kr 100,- pr. år, og barna kan da delta på alle aktiviteter vi har å tilby. 

Kursene vil i utgangspunktet være gratis, men vi ønsker at alle betaler en liten egenandel på kr 20,- pr. gang, dette vil dekke utgifter til lei av hall og honorar til instruktører. Du kan betale inn pr. gang eller for alle gangene når du starter på kurs. Betalingen gjør på Vipps til Brandbu if svømmegruppa, og velger "egenandel svømmeskolen". Du finner handelkurv på Vippsnummer 711592.

Er det noe du lurer på, ikke nøl med å spørre. Du kan kontakte Anja i svømmeruppa på e-post svomming@brandbuif.no eller Ove på dagligleder@brandbuif.no 

Velkommen tilbake svømmeskolen i BIF.