På forrige trening hadde vi på Brandbu A-lag storfint besøk av toppnivåspiller Marius Alm som opprinnelig er fra Brandbu. Han har tidligere spilt for klubber som Raufoss og KFUM i obos-ligaen. Dette var stas for både spillere og trenerteam, og vi setter stor pris på at han tok seg tid til å komme innom oss. Vi fikk tips og høre om erfaringer som ga motivasjon og inspirasjon for oss inn mot ny sesong.

Anders Nicolai Stenersen ble en del av laget høsten 2021 og blir med oss videre også denne sesongen. Det er vi veldig glade for og ønsker han hjertelig velkommen. Han er en blid og positiv gutt som bidrar positivt i laget. Anders er en lagspiller, inkluderer alle og har gode tekniske og taktiske ferdigheter. Dette er gode egenskaper vi setter stor pris på å ha innad i laget. Vi ser fram til å se deg brilijere på banen sammen med resten av gjengen.