Arrangementskomiteen jobber nå for fullt for å skape vårens store folkefest siste lørdag i april. Etter to år med Covid og avlyste løp med virtuelle erstatninger, er vi nå klare for et skikkelig løp. Viggaløpet gjennomføres for 30 gang og det må vi markere. Årets løp starter i Gran sentrum. Nytt i år er at det blir målgang i Brandbu sentrum. Vi lover liv og røre i Brandbu etter løpet! Påmeldingen er åpnet – så nå er det er opp til deg å ta utfordringen, bli med på festen og melde deg på!

Påmeldingen er åpnet

Viggaløpet har oppdatert nettside https://viggaløpet.no og påmeldingssystem. Alle må melde seg på via nettsiden. Betaling med Vipps eller nettbank.

En folkefest for alle – et løp hvor alle kan delta

Viggaløpet er et samlende og inkluderende arrangement. Her kan alle delta enten en vil gå, jogge eller løpe. Familier kan ta med minstemann i vogn. Du kan løpe i aktivklassen med målsetting om en bestemt tid, eller målet kan være å vinne eller slå kollegaene dine. Mulighetene er mange – det er opp til deg å finne den motivasjonsfaktoren som er best for deg - som kan inspirere deg til å komme i litt bedre form, ut fra dine forutsetninger. Målet vårt er at alle skal ha en positiv opplevelse sammen med venner, familie og kollegaer.

Flotte premier –stilig jubileumsmedalje

I år blir det jubileumsmedalje til alle som deltar på Viggaløpet.

Handelsstanden i Gran og Brandbu har gitt premier og gavekort for vel 30 000 kroner, som trekkes på startnr. for alle som er forhåndpåmeldte innen 27.04.2022.

For aktive løpere er det 1/3 premiering i hver klasse, med kortreiste premier. Det er også flotte vandrepokaler i både dame- og herreklassen, som bør inspirere.

Vi lover liv og røre i Brandbu etter løpet! Påmeldingen er åpnet – så nå er det er opp til deg å ta utfordringen, bli med på festen og melde deg på!

Kommunekampen fortsetter

Gran og Lunner kommune fortsetter den skarpe deltagerkonkurransen, etter Lunners seier i fjor. I år blir det på en måte også fylkeskamp. Viken – Innlandet! Klarer Grans ordfører Randi og få med seg Torbjørn for å mobilisere folkevalgte og ansatte slik at Gran kommune kan komme sterkere tilbake og vinne i år? Vi regner med Harald og Dag i Lunner kommune fortsatt gjør hva de kan for å vinne kommunekampen, så dette blir spennende. Kommuneskjoldet er premien – i tillegg til heder og ære. Her gjelder det å kjempe for kommunen sin.

Bedriftene er med på festen

Viggaløpet er også en unik mulighet for bedriftene til å motivere ansatte til å være aktive og lea seg. Samtidig gir det muligheter for en sosial happening etter en høyst overkommelig trimtur. Etter to år med nedstegninger må det være midt i blinken å få til en sosial happening igjen. Bedriftene har tradisjonelt hatt en viktig rolle for at Viggaløpet har blitt en massemønstring. Hvert år dukker det opp nye bedrifter, og vi ønsker alle velkommen.