Fremmøte ved klubbhuset kl. 11.00 - parkering på grusbanen på Rosendalsbanen (det er også mulig å møte direkte på arenaene).

Alle barn/ungdommer får utlevert startnummer og klippekort. På hver aktivitet de er innom i løpet av dagen får de klipp på kortet sitt.

Aktiviteter kl. 11-13.30 på ulike arenaer som gruppene administrerer:

• Fotball på kunstgressbanen (skyte mot blink, hvor hardt kan det skytes ol.)
  • Friidrett på Brandbu stadion. Friidrettens dag gjennomføres (løp, hopp og kastøvelse). Alle som deltar får medalje. Gruppe fra Civitan viser frem trugeaktivitet og truger kan prøves på gressbanen.
  • Svømming, inviterer til å se på babybading kl. 11-11.45 og åpen svømmehall fra kl. 12-13.30 (ta med badetøy og håndkle).
  • Skøyter, tilbud om å prøve rulleskøyter. Fremmøte foran klubbhuset til BIF. Ta gjerne med egen hjelm.
  • Ski tilbud om å prøve rulleski på Torget, det lånes ut rulleski, skisko, staver og hjelm. Men, ta gjerne med egne sko og hjelm.
  • Kajakk har stand på Torget og dersom vannstanden i Vigga tillater det vil det bli mulighet til å teste kajakk i Vigga.
  • Barneidrett – (Lekgruppa/Allidrettsgruppa) har allsidig leketilbud i gymsalen på Brandbu barneskole.
  • Esport – Vi får besøk av 3 Esportutøvere fra Raufoss Esport, der den ene er proff. De har med utstyr slik at dere kan prøve gaming og spillaktiviteter. Oppmøte i Storstua i klubbhuset.
  • Disc golf Det vil bli mulighet til å prøve Disc golf i banen i Størnslunden med instruktører tilstede som kan veilede.
  • Brandbu IF vil ha en stand på Torget der idrettsforeningen presenterer seg og det blir gratis servering.

Kl. 13.30 avsluttes aktivitetene og ALLE samles rundt scena på torget.

• Barna/ungdommene leverer inn sitt klippekort og alle får fin premie.
  • Det vil bli en oppvisning i Disc-golf.
  • Gratis servering av pølser og drikke.

Kl. 14.00-15.00 Underholdning/konkurranser for barn og ungdom på scena på torget.

I tillegg vil handelsstanden i Brandbu(Brandbu og Jaren næringsliv) ha mange gode tilbud denne dagen.

Vi ser frem til en fin dag med mye god aktivitet og sosialt samvær.

VELKOMMEN!