Gull og ny pers i kule

Lotta var ranket som nr. 2 før kulekonkurransen. Allerede i første støt perset hun, og ledet konkurransen fra start til mål. Beste støt ble målt til 14,88 m, noe som er pers med 60 cm. Hun vant kulekonkurransen med god margin (1,30 m).

Gull til Lotta i diskos

I diskoskonkurransen var Lotta storfavoritt og det var høye forventninger til at hun skulle ta gullet. Dette ble en meget vanskelig konkurranse for Lotta. Med kast utenfor sektor og flere overtramp i ringen, lå Lotta på 5.pl før siste omgang. Med enormt press klarte hun tilslutt å levere et kast på over 53 m, og tok med det gullet. En utrolig spennende konkurranse, med lykkelig slutt for Lotta. Det lengste kastet ble 53,22 m og det holdt til NM gull i diskos. Vi gratulerer Lotta og temaet hennes med to gull i årets NM i friidrett.

 

Magnus med NM gull på 5000 m.

Magnus var på forhånd ranket som den beste under årets 5000 m. Feltet lå samlet noen runder, men løpet ble etterhvert en duell mellom han og Zerei Kbrom Mezngi fra Skjalg. En spurtsterk Magnus løp lett inn til seier med tiden 14:14,32. Magnus var da 1,33 sek foran nummer to. Vi gratulerer Magnus og trener Tore så mye med NM—gullet.