Eina kom best i gang og hadde et par farlige sjanser før 10 min var unnagjort. Brandbu kom nå bedre med og Radek kunne gi Brandbu ledelsen 1-0 etter 18 min. Det var etter nydelig forarbeide av Lars Erik Holme på høyresiden. Eina var fortsatt godt med og reduserte til 1-1 etter 25. min som også ble pauseresultatet. Eina startet best også i andre omgang og gikk opp i 2-1 ledelse allerede etter 50 min spill. Brandbu slet med spillet i denne perioden og det så ikke lyst ut med tanke på å snu matchen, for å kunne ta hjem seriemesterskapet allerede i denne kampen. Men Brandbu viste atter en gang hvilken styrke som bor i laget og tok sakte men sikkert over initiativet og ble det førende laget den siste halvtimen. Etter flott gjennomspill fra Magnus Hole så løp Lars Erik Holme fra Einaforsvaret og utlignet til 2-2 etter 62. min. Lars Gudbrand Tokerud ble matchvinner med sin scoring etter 75 min, etter et godt og presist forarbeid av Ørjan Ruden.

Brandbu sikrer gullet og tittel som seriemestere i 6.div på eget gress, noe som smaker ekstra godt for spillergruppa, Svein Bækken og Finn Bækken tok over som trenere for A-laget til sesongen 2020, med mål om å bygge et lag med godt samhold, vennskap og ikke minst underholdene fotball for publikum, så kom covid til verden og satte det nye prosjektet for laget og klubben vår helt ute av spill, til å bygge opp, og trene sammen over lang tid..

Men så åpnet idretten opp igjen, og Brandbu A-lag kunne starte å jobbe med prosjektet sitt som har gitt oss mye glede og gode resultater. 2021 sesongen var starten på byggingen, og Brandbu havnet på 2.plass i 6,div, Eina tok seriegullet.

Svein og Finn har lang fartstid og karriere i fotballen, dem bygger laget fra grunn og ønsker å ha godt samhold og vennskap innad i spillergruppa, å ha det moro på treningsfeltet og i kamper er også like viktig så klart, dette har brødre duoen klart å bygge opp,

Spiller gruppa har vokst, med både nye og gamle spillere. Det startet med spillere fra 16 år og til godt over 30 åra, dette har fungert veldig bra, spillerne har jobbet knall hardt sammen, blitt gode sammen og ikke minst gode venner. Alle har jobbet med å bli bedre på banen sammen som lag og hver for seg som spiller, utviklingen har blitt veldig bra, noe som har resultert i gode resultater for laget. Vi har også egen fysioterapaut, og skadeforebyggende trener, som har bidratt og hjulpet gruppa sammen på treninger.

Vi har også hatt besøk av Marius Alm på noen treninger, en toppfotballspiller fra bygda vår, som har spilt i flere kjente klubber i Norge, dette har kanskje hjulpet og inspirert spillergruppa til at vi har blitt bedre og lykkes sammen. (Ps: ble dessverre ingen signering for Brandbu av Marius Alm, hihi;)

Og resultatet av dette prosjektet har da endt med å bli seriemestere i 6,div 2022

Brandbu skulle etter planen spille kvalikk kamp om opprykk til 5,div mot Øystre Slidre/Røn om ikke så lenge, men dette slapp Brandbu spillerne å tenke på, da en telefon fra Indre Østland fotball krets kunne informere om at opprykks kampen ble avlyst fordi Øystre Slidre/Røn hadde trekt laget sitt.

Dermed kunne Svein ta mikrofonen utpå banen etter seierskampen mot Eina og meddele den gode nyheten om at Brandbu A-lag rykker direkte opp til 5,divisjon neste sesong.

Vi skal jobbe videre sammen og gleder oss til neste sesong og gode resultater for Brandbu IF.

Dette gjør også at Brandbu IF som klubb klatrer videre på kartet og jobber videre med det gode arbeide som alle frivillige trenere og lagledere vi har i klubben gjør for spillerne våres, samhold, vennskap og ha det moro er nøkkelen for å lykkes sammen som lag og klubb.

En hyllest til våre dyktige trenere og lagledere i alle alderstrinn.

Gratulerer alle sammen med ett godt sportslig år.

Vi takker også alle våre sponsorer som bidrar til at vi kan bygge videre på dette samholdet og fotballen for oss alle i bygda Brandbu.

Brandbu og Jaren Næringsliv bidrar også til et godt miljø for bygda,og fotballen i Brandbu

Vil også takke masse til Supporterklubben, ved Lars Erik Tokerud som har gitt oss ett stort løft for fotballen, og publikum på kamper, med priser og nominasjoner av spillerne våres. Takk til alle som har vært med som jury på kampene våres.

Sportslig hilsen

Kenneth Marthins Karlsen