Siden 1915 har Brandbu Idretsforening lagt til rette for at alle i lokalsamfunnet kan drive med idrett og fysisk aktivitet. Foreningen har i dag cirka 1300 medlemmer og satser på breddeidrett, med særidrettsgrupper for fotball, friidrett, ski, padling, svømming, styrkeløft og skøyter. Trenere og frivillige bidrar til et godt faglig, trygt, sosialt og inkluderende miljø. BIF søker nå etter en engasjert og samlende daglig leder som kan ta over det viktige arbeidet med å føre klubbens kultur og tradisjoner videre inn i fremtiden.

Daglig leder

Ønsker du å bidra til at alle skal få oppleve idrettsglede? Som ny daglig leder i BIF får du ansvar for å lede og utvikle foreningens aktivitetstilbud, og sikre at medlemmer, trenere og frivillige opplever et aktivt og hyggelig felleskap. Vi ser etter deg som har relevant bakgrunn og ledererfaring, har interesse og engasjement for allidrett og har fremtidsrettede ambisjoner på vegne av idrettsforeningen. For å lykkes i rollen må du ha gode kommunikasjonsevner, trives med å bygge relasjoner og være en motivator. Det er en fordel om du har organisasjonserfaring og kunnskap om drift av frivilligbaserte aktiviteter. Det viktigste er likevel at du har en relasjonsorientert lederstil, samtidig som du drives av å oppnå mål og resultater sammen med andre. Videre må du like å være synlig, jobbe utadrettet og tett opp mot samarbeidspartnere, presse og publikum.

Daglig leder ansettes i inntil 100% fast stilling, og rapporterer til styret. Kontorsted er ved Brandbu Idretsforenings lokaler, med fleksibel arbeidstidsordning. Noe tilstedeværelse på ettermiddagstid og i helger må påregnes.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Lena Nynes, tlf. 930 60 935 - eventuelt styreleder i BIF Hans Christian Munthe-Kaas for praktisk informasjon knyttet til stillingen. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad med CV sendes inn via hapro.easycruit.com snarest, og senest innen 27. mars.