ÅRETS FØRSTE TRIPPELRENN PÅ LYGNA - torsdag 28.januar - fristil
Skiforbundets reglement (og kommunens retningslinjer) åpner endelig opp for klubbrenn i faste treningsgrupper/-klubber opp til 20år. Trippelrenn vil derfor foreløpig kun være tilgjengelig for eierklubbene på Lygna skisenter, og kun for de yngre enn 20år.
SMITTEVERN! BLI HJEMME HVIS DU ER SYK ELLER HAR SYMPTOMER PÅ SYKDOM, HOLD MINST 1 METER AVSTAND OG TA HENSYN TIL HVERANDRE.
  • Parkering som vanlig på plassen ved Skistua og rennkontor. Start innerst/lengst syd.
  • Utdeling av startnummer ved trappa til rennkontor. Beregn at dette kan ta litt ekstra tid da vi må registrere en og en familie av gangen. Hold avstand i køen:-)
  • Betaling på vipps 124854 (50,- pr løp eller 200,- for alle) Merkes med "Trippelrenn".
  • Hold avstand ved start og mål. Fint hvis løpere selv tar av startnummeret og henger på "knagg" ved mål.
  • Kiosk i luka på veggen.
  • Skistua må dessverre holdes stengt. Garderober er stengt, wc kan benyttes.