Rennet inngår i Mosetertoppen Cup for alderen 15-16 år. Vi har klasser fra 8 år og opp til junior

Ihht nasjonale coronaregler.

Pga. korona er det begrensning på hvor mange som kan få gå. Max 200 på stadion per kohort. Stadion må tømmes før vi kan slippe til ny gruppe. Vi følger retningslinjene fra Skikretsen hvor løpere tilknyttet klubber i Hedmark og Oppland Skikrets samt de som har bosted i kretsene som får lov til å delta.

Hele stadion må tømmes for løpere og foreldre mellom kohortene så vi er avhengig av dere for at dette skal gå på skinner. Det er vi sikre på at vi skal få til sammen. Parkeringsvakter står klare og viser vei.

I samråd med Oppland Skikrets og erfaringer fra andre klubber har vi satt opp 3 kohorter á 200 per/stk:

• Kohort #1 slipper inn 0830 (start kl 0930):– Alle må her være ute fra stadion kl. 11.45. Parkering oppe på stadion.
  • Kohort #2 slipper inn 1145 (start kl 1245):– Alle må her være ute fra stadion kl. 14.30. Parkerings plassen rett før stadion.
  • Kohort #3 slipper inn 1430 (start kl 1530): Parkering oppe på stadion.

Startnr hentes enkeltvis på lageret i SKISTUA.

Det vil ikke bli løperdrikke pga risiko for smitte.

Premie tar hver enkelt løper med seg rett etter målgang.

Det viktigste i forhold til smittevern er at det ikke blir opphopninger. Pass på at alle holder avstand. Start og mål er typiske plasser for opphopning.

Parkering 100 kr betales på vipps nr 110387